Seneste besøgte
Varemærke

Garmin Radar GMR™ Fantom 18

Den 18 tommers, 40 W robuste Garmin GMR Fantom 18 kuppelradar leveres med MotionScope teknologi, som bruger Dopplereffekten til at registrere og fremhæve bevægelige mål for at hjælpe dig med at undgå potentielle kollisioner. Integreres fuldt ud med udvalgte Garmin plottere.

18" kuppelradar med MotionScope™ teknologi

  • 18", 40 W solid state, kuppelradar
  • MotionScope™ teknologi bruger Dopplereffekt til at registrere og markere mål, der bevæger sig mod dig eller væk fra dig, i forskellige farver at undgå kollisioner, finde fugleflokke og registrere vejret
  • Pulskompressionsteknologi giver høj opløsning og maksimerer samtidig energien for at forbedre detekteringen og identifikation af mål
  • Målstørrelse gør det muligt for dig at justere størrelsen af genstande på radarbilledet
  • 6 m til 48 sømil detekteringsområde

40 W radar med høj effekt og 5,2 grader stråle

Du får fremragende tæt- og langtrækkende måldetektering i et område så tæt som 6 meter til 48 sømil, selv i tåge eller regn. Den vandrette strålebredde på 5,2 grader giver et billede i høj opløsning og høj antenneeffekt, så den kan skelne mål på afstand. Resultatet er, at denne radar tegner et klart og præcist billede af kystlinjen, andre fartøjer og kommende vejrforhold - direkte på din Garmin plotter. Du får ensartede målpositioner, fremragende målseparation og pålidelig drift. 8-bit farvebilleder hjælper dig også med at skelne store mål fra mindre og giver forbedret målseparation. Radardata lægges oven på kort (autopilot eller kurssensor anbefales). Lavt strømforbrug, øjeblikkelig aktivering og ingen forsinkelse pga. opvarmning, som det er tilfældet med magnetron-radarer. Rotationshastigheder på 24 for mindre strømforbrug og 48 omdr./min. for at give hurtige skærmopdateringer.

MotionScope Doppler-teknologi

GMR Fantom-radarer bruger Dopplereffekt til at registrere og markere bevægelige mål for at undgå potentielle kollisioner, finde fugleflokke og registrere vejrformationer. Dopplereffekten er frekvensskiftet i radarekko forårsaget af målets relative bevægelse. Det giver mulighed for øjeblikkelig registrering af alle mål, der bevæger sig mod eller væk fra radaren. MotionScope fremhæver bevægelige mål i forskellige farver på radarskærmen, så du kan navigere uden om andre både eller hårdt vejr – eller mod fiskepladserne, hvor fuglene finder føde ved overfladen.

Dobbelt rækkevidde

En enkelt radarantenne kan levere opdelte skærmbilleder på plotteren side om side, med uafhængig områdeangivelse og -styreenheder for både kort og lang distance.

Understøttelse af dobbelt radar

Giver redundans og mulighed for hver displayenhed på båden for at vælge data fra 1 ud af 2 forskellige radarkilder.

Dynamic Auto Gain

Dynamic Auto Gain justerer automatisk i forhold til dine omgivelser, så du får den optimale ydeevne under alle forhold.

Dynamic Sea Filter

Dynamic Sea Filter justerer automatisk effekten i forhold til skiftende havforhold med brugerindstillinger til lav, middel eller høj filtrering.

Radar Overlay

Overlejrer radarbilledet på plotterens kortside. En autopilot eller kurssensor anbefales for at opnå det bedste resultat.

MARPA målsporing

MARPA (Mini Automatic Radar Plotting Aid) sporer op til 10 udvalgte mål, så du kan holde styr på andre fartøjer og undgå kollisioner.

Alarmzone

Indstil sikkerhedszonen, og modtag en alarm, når et objekt kommer ind i zonen.

VRM og EBL

VRM (variable range markers) og EBL (electronic bearing lines) giver mulighed for hurtige målinger af afstand og pejling til fartøjer og land.

Det er din tid

Alle Garmin radarer er designet til at være nemme at installere og nemme at bruge. Der er ingen komplekse brugerindstillinger, der skal justeres. Du skal blot installere radaren og gå i gang med at bruge den. Du kan stole på, at GMR Fantom radaren leverer pålidelig, optimal ydelse under alle slags forhold. Fordi, det er din tid.

Marine Network

Målstørrelse

Gør det muligt for dig at justere størrelsen af genstande på radarbilledet.

Ekkospor

Der efterlades et aftagende "spor" på skærmen, så du hurtigt og nemt kan identificere mål i bevægelse og potentielle kollisionstrusler.

Sporene korrigeres for bådens rotation, hvis en autopilot eller kurssensor er forbundet til Garmin netværket.

 

 

 

 

 

Auto Bird Gain

Fiskere ved, at når der er fugle i vandoverfladen, er der også fisk. For at få en endnu bedre fiskerioplevelse kan du bruge Auto Bird Gain, som giver dig mulighed for at lokalisere fugleflokke ved vandoverfladen, hvor der sandsynligvis også er småfisk.

 

 

 

Artikel nr. Info Lager Info Pris Antal
010-01706-00 På lager Garmin radar gmr™ fantom 18 kr 16.998
kr 19.999
New ShipShape A/S • Rungsted Havn 1 • 2960 Rungsted Kyst • Tlf. +45 45 86 85 00 • Fax +45 45 86 85 60 E-mail: info@shipshape.dk
Delbetalning
X