Seneste besøgte
Varemærke

Garmin STRIKER 7DV m GT20 Transducer

7-tommers CHIRP fishfinder med GPS og ClearVü scanningsekkolod

  • Brugervenlig 7-tommers farve-fishfinder med indbygget højfølsom GPS og Garmin CHIRP ClearVü™ scanningsekkolod
  • Find fisk: Marker dine hotspots, og følg dit spor tilbage til hvor der var bid
  • Der medfølger Garmin transducer med CHIRP (77/200 kHz) og CHIRP ClearVü (455/800 kHz) med 500 W sendestyrke
  • Mulighed for blinkekkolod, eksempelvis til isfiskeri
  • Fart over grunden vises direkte på skærmen

Med STRIKER 7dv fishfinder er det nemmere at finde fisk end nogensinde før. Marker og vend tilbage til dine hotspots eller til hvor du så noget interessant på loddet. Du kan dele dine foretrukne waypoints og ruter med andre STRIKER og echoMAP™ kombinationsenheder. Enheden har indbygget blinkod – især til isfiskeri - og viser hastighedsdata. Der medfølger vippe-/drejebeslag, CHIRP (77/200 kHz) ekkolodstransducer som kan monteres på hæk eller elmotor.

Oplev klarheden ved CHIRP

Til STRIKER 7dv medfølger en Garmin CHIRP (77/200 kHz) transducer, som giver et synligt højere niveau af separation og detaljer for fisk og strukturer end traditionelle 77/200 kHz transducere.

I stedet for kun at sende én enkelt frekvens sender CHIRP et kontinuerligt spektrum af frekvenser fra lave til høje og fortolker derefter frekvenserne individuelt, når de vender tilbage. Da frekvenserne giver langt flere oplysninger, kan CHIRP-ekkolodsteknologi skabe skarpe fiskebuer med forbedret målseparation.

Klare scanningsekkolodsbilleder

Garmin ClearVü scanningsekkolod giver et næsten fotografisk billede af, hvad der findes under din båd. Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Garmin CHIRP fishfinder-ekkolod og CHIRP ClearVü scanningsekkolod er kombineret i én transducer.

Marker steder med højfølsom GPS

I modsætning til almindelige fishfinders har STRIKER indbygget en højfølsom GPS, som kan finde din position hurtigt og præcist og derefter fastholde din GPS-position overalt på søen. Det giver dig mulighed for at markere steder, hvor du fanger fisk, så du kan vende tilbage til stederne igen på et senere tidspunkt. Du kan også markere havne og trailerramper med mere. Du kan altid følge dit spor for at vende tilbage til et vigtigt sted.

Naviger nemt med waypoint-kort

Da STRIKER serien af fishfinders har højfølsom GPS, kan du se din position i forhold til waypoints, du har markeret. Brug waypoint-kortet til nemt at se, markere og navigere til steder såsom grenbunker, træstubbe og dokker. Det er også et fremragende værktøj til at finde vej tilbage til beddingen. 

Se din hastighed på skærmen

Da STRIKER-serien har højfølsom GPS, kan du se din position i forhold til de waypoints, du har markeret. Brug waypoint-siden til nemt at se, markere og navigere til interessante steder. Det er også et fremragende værktøj til at finde vej tilbage til bådrampen. 

Se din hastighed på skærmen

Du kan hurtigt og nemt se din båds hastighed på STRIKER. Det er et fantastisk værktøj til at sikre, at du er sejler med den rigtige fart til den agn, du bruger, og til bestemte fiskearter. Du har naturligvis også mulighed for at holde styr på, at du overholder lokale fartbegrænsninger, eksempelvis i havne eller på søer.

Fisk lodret med indbygget blinklys

STRIKER giver dig både almindelig fishfinder og blinkekkolodsfunktion i én enhed. Når du ligger stille og fisker, f.eks. ved isfiskeri, viser det indbyggede blinkekkolod om bunden er fast eller mudret, hvilken dybde din agn fisker i, samt om der kommer fisk ind i ekkolodskeglen. Du kan se, hvordan din agn løftes og synker, og om fiskene bevæger sig hen imod den eller væk fra den.

Tag din fishfinder med hvor som helst

Du kan tilkøbe et bærbart kit til at beskytte og transportere din STRIKER fishfinder med GPS, så den er perfekt til udlejnings- og foreningsbåde, til kajak-, kano- eller isfiskeri. Sættet inkluderer et forseglet, genopladeligt batteri med oplader, indbygget transducerkabelholder samt transducer-hækmontage og flyder.

 
Artikel nr. Info Lager Info Pris Antal
010-01553-01 På lager Garmin striker 7dv m gt20 transducer kr 4.998
kr 5.899
New ShipShape A/S • Rungsted Havn 1 • 2960 Rungsted Kyst • Tlf. +45 45 86 85 00 • Fax +45 45 86 85 60 E-mail: info@shipshape.dk
Delbetalning
X