• Ring til os +45 45 86 85 00
  • Egen fysisk butik
  • Prismatch på alt
  • Over 15.000 tilfredse kunder

Hvorfor vælge os

VELKOMMEN TIL SHIPSHAPE.DK

Her finder du en af Danmark beste marinebutikker med et kæmpe udvalg af sejlertøj og udstyr til de bedste priser. Hos ShipShape sætter vi stor fokus på et bredt sortiment og kvalitetsprodukter. Vi vil gøre det nemt for dig at være bådejer, derfor har vi samlet alt det nødvendige, og det vi ikke har, skaffer vi.  Nogen af Danmarks bedste tilbud har vi løbende - Se vores tilbud her>>

Historie

I december 2008 overtog nuværende ejer Martin Rasmussen det gamle ShipShape. Visionen var klar, butikken skulle være én de mest veludstyrede Marine butikker i Danmark og Bådsalg skulle være præget af seriøsitet, professionalisme og sikkerhed.
 

I 2014 åbnede vi vores webshop og i 2018 tog webshoppen for alvor fart.

I dag er ShipShape kendt for at bringe et KÆMPE knowhow til havnen, hvor årtiers erfaring indenfor salg af både og bådudstyr har gjort os til de førende på markedet. Samtidig etablerede vi vor GARMIN Marine Pro Shop og er i dag Nordsjællands største Garmin Marine forhandler - Se video>>

 

Fremadrettet vil webshoppen være et nyt forretningsområde for os og visionen er, at vi vil være blandt de BEDSTE i Danmark til at sælge maritime produtker på nettet.

Fri fragt

Du har altid fri fragt ved køb på over 1000 kr. på vor hjemmeside,

Hurtig Levering 

Vi bestræber os på at sende dine vare hurtigst muligt. Vi har altid et stort udvalg af varer hjemme, hvilket gør det nemt, at levere indenfor 2-4 hverdage. Ved udsolgt kan der forventes ekstra ventetid op til 6 hverdage. 

Vi sender med GLS og Post Danmark, og du kan selv vælge, om du vil afhente i vores butik eller få varerne leveret hjem til dig. 

100 dages returret & Prismatch

Hos ShipeShape.dk har du altid mulighed for, at returnere din vare indenfor 100 dage, så længe varen er i original emballage og der kan fremvises bon. ShipShape brænder for at være de bedste indenfor marineudstyr, og derfor prismatcher vi alle varer, hvis du skulle finde dem billigere et andet sted. 

PRISMATCH gælder ikke for varer, som andre butikker eller webshops kun udbyder til salg som slag-, kø- eller åbningstilbud, outlet, eller i begrænset antal, ligesom PRISMATCH ikke gælder for special fremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser. 

Sikkerhed 

Hos ShipShape benytter vi os af de nyeste sikkerhedscertifikater og tager os alle forholdsregler for at beskytte dine følsomme oplysninger. 

Du kan derfor trygt handle hos os. 

 

Vores webshop er altid SSL certifikeret, hvilket sikrer, at kun kunden og ShipShape har adgang til den data kunden efterlader på vores hjemmeside. Sikkerhedsprotokollen beskytter mod alle tredjeparts virksomheder, som ønsker at bruge vores kunders informationer. 

Tag en rundtur i vores butik

 


 

 

 

 

 

Reklamebeskyttelse