• Ring til os +45 45 86 85 00
  • Egen fysisk butik
  • Prismatch på alt
  • Over 10.000 tilfredse kunder

Hvorfor vælge os

VELKOMMEN TIL SHIPSHAPE.DK

Her finder du en af Danmark beste marinebutikker med et kæmpe udvalg af sejlertøj og udstyr til de bedste priser. Hos ShipShape sætter vi stort fokus på et bredt sortiment og kvalitetsprodukter. Vi vil gøre det nemt for dig at være bådejer, derfor har vi samlet alt det nødvendige, og det vi ikke har, skaffer vi.  Nogen af Danmarks bedste tilbud har vi løbende - Se vores tilbud her

Vores historie

I december 2008 overtog nuværende ejer Martin Rasmussen det gamle ShipShape. Visionen var klar, butikken skulle være én de mest veludstyrede marine butikker i Danmark.
I årenes løb fandt vi ud af, at mange var super glade for det vi kunne tilbyde på havnen, dog manglede vi en måde at nå ud til hele Danmark. 

I 2014 åbnede vi vores første webshop, som skulle agere som en forlængelse af vores marine butik. 

Det var dog ikke før i 2018, at vores webshop for alvor tog fart. Hvor et bredere udvalg og skarpere priser, har vist sig at være vejen frem. 

I dag er ShipShape kendt for at bringe et KÆMPE knowhow til havnen, hvor årtiers erfaring indenfor salg af både og bådudstyr har gjort os til de førende på markedet. 

 

Fremtiden kommer til at bringe store ændringer på webshoppen, hvor vi ønsker, at blive de BEDSTE i Danmark. Vores kunder betyder ALT for os, og derfor vil vi gerne give tilbage til kunderne og sætte dem i fokus. 

Fri fragt

Du har altid fri fragt på vores hjemmeside, ved køb over 1000 kr. 

Hurtig Levering 

Vi bestræber os på at sende dine vare hurtigst muligt afsted. Vi har altid et stort udvalg af varer hjemme, hvilket gør det nemt, at levere indenfor 2-4 hverdage. Ved udsolgt kan der forventes ekstra ventetid op til 6 hverdage. 

Vi sender med GLS og Post Danmark, og du kan selv vælge, om du vil afhente i vores butik eller få varerne leveret hjem til dig. 

100 dages returret & Prismatch

Hos ShipeShape.dk har du altid mulighed for, at returnere din vare indenfor 100 dage, så længe varen er i original emballage og der kan fremvises bon. ShipShape brænder for at være de bedste indenfor marineudstyr, og derfor prismatcher vi alle varer, hvis du skulle finde dem billigere et andet sted.

PRISMATCH gælder ikke for varer, som andre butikker eller webshops kun udbyder til salg som slag-, kø- eller åbningstilbud, outlet, eller i begrænset antal, ligesom PRISMATCH ikke gælder for special fremstillede produkter, udsolgte varer hos os eller konkurrenter, engrossalg, medlemstilbud eller individuelt forhandlede priser. 

Sikkerhed 

Hos ShipShape benytter vi os af de nyeste sikkerhedscertifikater og tager os alle forholdsregler for at beskytte dine følsomme oplysninger. 

Du kan derfor trygt handle hos os. 

 

Vores webshop er altid SSL certifikeret, hvilket sikre, at kun kunden og ShipShape har adgang til den data kunden efterlader på vores hjemmeside. Sikkerhedsprotokollen beskytter mod alle tredjeparts virksomheder, som ønsker at bruge vores kunders informationer. 

Tag en rundtur i vores butik

 


 

 

 

 

 

Reklamebeskyttelse